Referenties

Serious Request Oostkapelle

Dit jaar staat er voor het eerst een Glazen Huis in Oostkapelle.Hun steunen de actie van 3fm die in een Glazen Huis in Enschede zitten. Voor deze actie zullen er 3 vrijwilligers opgesloten worden zonder eten, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de actie van 3fm. Dit jaar is de actie bestemd om kindersterfte in arme landen te verkleinen.Voor deze actie mogen wij de tent leveren waar heel de week de activiteiten in worden georganiseerd.Wij hopen dat er doormiddel van o.a. het gebruik van de tent zoveel mogelijk geld zal worden opgehaald om kindersterfte tegen te gaan.

IJsfabriek Vlissingen

Dit jaar kan er meer dan alleen geschaatst worden in de ”Zware Plaatwerkerij’’ in Vlissingen. Er is een leuke klauter en klimbaan aangelegd waar kinderen in kunnen klimmen. Ook dit jaar hebben wij weer de vloer voor onder de ijsbaan en een tent mogen leveren.

IJsbaan Middelburg

Het is weer winter, dus dat betekent schaatsen op de markt in Middelburg.Dit jaar hebben wij de tent, en de vloer mogen leveren voor onder de ijsbaan.Tot 6 januari worden er allerlei leuk dingen georganiseerd op de ijsbaan o.a. een wintersportdag en een sprookjesdag.

Thermphos Challenger Zeeland

Het Thermphos Challenger Zeeland Toernooi groeit met de jaren. Voor dit Toernooi zetten wij al een aantal jaren de tenten. Ondernemers uit heel Zeeland en daarbuiten ontmoeten elkaar op dit toernooi. Wij zijn dan ook trots dat mede door RBK VERHUUR het Challenger Toernooi een mooie en professionele uitstraling heeft.

Vita Event – IJsbaan Middelburg

Ook afgelopen winter werd er weer volop geschaatst op de markt in Middelburg en in de Zware plaatwerkerij die omgebouwd was tot IJsfabriek in Vlissingen. RBK VERHUUR verzorgde voor Vita Event de vloeren voor onder de IJsvloer.

Provincie Zeeland – Oesterpartij

Wij verzorgden voor de Provincie Zeeland de tenten op het Abdijplein in Middelburg. Mede door RBK VERHUUR was de oesterpartij afgelopen jaar weer een groot succes.